7_Bouef
5_Moules

Selskaber

10_Hummer
3_Fish'n'chips

Vi laver catering i alle afskygninger: Store menuer, hvor vi kommer ud med kokke og tjenere.
VI LAVER SELVFØLGELIG OGSÅ kanapeer og anden fingermad samt buffeter til alle tænkelig lejligheder.

Skriv til frederik@kodbyensdeli.dk, hvis vi skal hjælpe dig.

Herunder kan du se, hvordan en af vores selskabsmenuer og en vinterbuffet ser ud lige nu

SELSKABSMENU


forret

Oksetartar med saltet rug, syltet glaskål, sennep og purløgsolie
eller
Koldrøget norsk laks med saltet rug, syltet glaskål, peberrod og grønne urter


hovedret

Helstegt kalveentrecôte serveret med selleripuré, pommes anna, grillede nye rødder og kalveglace
eller
Torsk stegt med persillecrumble og brunet smør, serveret med grillede nye rødder og selleripuré


dessert

Gâtaux Marcel med syltede mørke bær
eller

Hvid chokolademoussé med karameliserede mandler og citronverbena


PRISER

3 retter 325 kr.

(Hver ret skal vælges af hele selskabet)

Kokketimer pr. påbegyndt time 550 kr. EKS. MOMS.

 
 
 

 

Leave a Reply