7_Bouef
5_Moules

Selskaber

10_Hummer
3_Fish'n'chips

Vi laver catering i alle afskygninger: Store menuer, hvor vi kommer ud med kokke og tjenere.
VI LAVER SELVFØLGELIG OGSÅ kanapeer og anden fingermad samt buffeter til alle tænkelig lejligheder.

Skriv til frederik@kodbyensdeli.dk, hvis vi skal hjælpe dig.

Herunder kan du se, hvordan en af vores selskabsmenuer og en vinterbuffet ser ud lige nu

SELSKABSMENU


FORRET

Laksetartar med lime, spinat, saltede rugflager og radise
eller
Svampestuvning, krydderurter og grillet brød med hvidløg


hovedret

Braiserede kæber fra grisen, glaserede rødder med merian, 
kartoffel rørt med trøffel og parmesan
eller
Torsk stegt med persille crumble, rødbeder og spinat i brunet smør, 
frisk pasta med fløde og dild


dessert

Gâtaux Marcel med skovbærgelé og pistacie
eller
Clafoutis med vilde brombær og citroncreme


PRISER

3 retter 255 kr.
4 retter 315 kr.
5 retter 365 kr.
6 retter 425 kr.

Kokketimer pr. påbegyndt time 650 kr. EKSkL. MOMS

VINTERBUFFET


FORRET

Peberrimmet torsk, spinatcreme, sure løg, urter og karsE


Hovedret

Rosastegt kalve culotte med timian og citron
Sesamstegt laks, smørdampede urter i julienne med dild
Krydret kyllingebryst i frisk sennepsmarinade


VARME SALATER

Bagte rødder med honning, persille, feta og hvidløg
Små bagte kartofler med citron og frisk timian


KOLDE SALATER

Bagt græskar, æbler, kerner, rucola og citronmelisse
Sprøde salater, agurk, fenikkel, blåbær og frisk dild


HJEMMELAVEDE BRØD
middelhavsbrød med havsalt og rosmarin
groft brød med malt og kerner


DYP
romesco sauce og frisk agurkecreme


Dessert
Små kopper på bordene med chokolademousse og vaniljesyltede jordbær
Økologisk dansk oste med syltede valnødder og brombær i rom


Natmad
Oksekødssuppe med purløg og groft brød


PRIS
I alt 340 kr. INKL. MOMS pr. person (290 kr. uden natmad)

 
 

 

Leave a Reply