8_Facade
5_Moules

Frokost

6_Salat
1_Deli-Burger

Vi laver dagligt frokost til store og små firmaer.

Frokostmenuen som den ser ud nedenfor er den, som passer bedst til de fleste af vores kunder. 
MEN DEN KAN SELVFØLGELIG TILPASSES I INDHOLD OG OMFANG, Så det hele går op i en højere enhed.
Vi laver også sandwich eller mødemenuer.

Lad os høre hvordan vi bedst muligt sammensætter den rigtige frokost, så den passer til jeres ønsker og budget.

 

FROKOSTMENU


EN VARM RET

Årstiden regerer og inspirerer.
Vi bruger så vidt muligt kun dansk kød og fisk


2 X SALATER

En sprød grøn salat med sæsonens grøntsager, friske
krydderurter, ristede nødder eller bær.

En lidt tungere salat af for eksempel bulgur,
hvedekerner, spelt eller rodfrugter

ALLE VORES dressinger er selvfølgeligT hjemmelavede


2 X PÅLÆG

2 X SKÆREPÅLÆG MED TILBEHØR


HJEMMEBAGT BRØD

ET GROFT BRØD OG ET RUGBRØD


ONSDAGSGUF

HJEMMEBAGT KAGE

 

 

EKSEMPEL PÅ EN UGEMENU


MANDAG

BAGT LAKS MED SESAM 

SYRLIGE RØDE LØG OG BAGTE RØDDER.

Salat med BØNNER, fennikel,
agurk og friske krydderurter 


bulgur salat med peberFrugt, ærter, tomat 
og kørvel.

SPIDSBRYST MED PEBERROD OG TOMAT 

VALNØDDEPØLSE MED AUGURK OG SYLTEDE LØG.

 


ONSDAG

DELI GULLASCH 

VILDE RIS, SPRØDE GRØNTSAGER OG PURLØG

BLOMMESALAT MED EDAMAME BØNNER OG BALSAMICO 

GROV SALAT MED ZUCHINNI, RØDBEDE, GULEROD OG HONNING VINAIGRETTE

HJEMMELAVEDE DELLER MED RØDKÅL
&
SURT & PEBERPATE MED CORNICHONER

DELIENS CHOKOLADEKAGE


TIRSDAG

KYLLINGFRIKASSE

SMÅ KARTOFLER, PORRER OG ÆRTER

”spaghetti” salat med gulerod, vores semitørrede tomater,
frisk basilikum og grov pesto på peanuts og persille

HVEDEKERNESALAT MED FETA, PERSILLE OG GRÆSKARKERNER

SERRANOSKINKE MED SENNEPSMAYO OG SURT 

PAPRIKAKALKUN MED TOMAT, BACON OG PURLØG

 


TORSDAG

SMÅ HAKKEBØFFER AF DANSK KVÆG 

SYRLIG SELLERICREME, BAGTE TOMATER OG SELLERITERN

GRØN SALAT MED TRANEBÆR, BACON OG PURLØG 

BAGTE RODFRUGTER MED ROSMARIN OG URTEDRESSING

RØGET KYLLINGEBRYST MED BACON OG TOMAT 

FLÆSKESTEG MED AIOLI OG SYLTEDE ARGURKER


FREDAG

PULLED PORK BURGER 

SØD SENNEPSCREME, SYRLIG HVIDKÅL OG GULEROD

PASTASALAT MED PLUKKET LAKS, PESTO OG SEMITØRREDE TOMATER 

GRØN SALAT MED GLASKÅL, BLÅBÆR OG DILD

KROPØLSE MED HJEMMELAVET REMOULADE OG RISTEDE LØG 

CHORIZOPØLSE MED CORNICHONER, KARSE OG TOMAT

 

Leave a Reply